Campings aan de kust in Nederland

Met een kustlijn van ruim 500 km vind je in Nederland een ruim aanbod van campings aan zee. Campings geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, een kleine camping om helemaal tot rust te komen of een luxe 5 sterren camping met zwembad en van alle gemakken voorzien.

Een camping aan de kust is er voor iedereen die graag vakantie in eigen land viert. Je vindt deze campings niet alleen in Noord- en Zuid-Holland, maar ook in Zeeland en op de Waddeneilanden. Genoeg keuze!

Campings pagina 1 van 7

Toon op kaart Toon op kaart
Campings aan zee in Nederland

Met de hond naar zee

Je hoort de golven, ruikt de zilte zee en voelt de wind door je haren… niets is zo fijn als uitwaaien op het strand. Op een camping aan zee rol je zo je tent, caravan of camper uit, het strand op. En hoe leuk is het als je hond dan ook nog mee kan? Als er iemand van het strand geniet is het wel jouw trouwe viervoeter. Aangelijnd of los rennend over het strand, er zijn verschillende campings aan zee waar de hond gewoon mee mag. Vaak mogen honden buiten het hoogseizoen ook lekker los rennen over het strand. Maar check dit wel eerst even bij het strand waar jij je hond mee naartoe neemt.

Kamperen in de duinen

Een aantal van de campings aan zee in Nederland liggen midden in de duinen. Een unieke locatie voor jouw volgende vakantie of weekendje weg. In het duingebied kun je uren op pad om de prachtige natuur te ontdekken, fietstochten te maken naar nabij gelegen steden of je droom weg in een goed boek terwijl je omringd bent door de glooiende duinen.