Het ultieme eilandgevoel

Met de boot vanaf Harlingen zet je voor je het weet weer voet aan land op het mooie Terschelling. Ook op dit eiland heb je keuze uit verschillende vakantieparken. Terschelling is leuk voor zowel jong als oud, net als de bungalowparken die er te vinden zijn.

Op de parken zijn vaak fietsen en e-bikes te huur waarmee je gemakkelijk het eiland rond fietst.  Kies je voor een vakantiepark in de buurt van West-Terschelling, waar je de meeste winkels en cafeetjes vindt, of ga je liever voor een park dichter bij de duinen? De keuze is helemaal aan jou!

Vakantieparken

Toon op kaart Toon op kaart
Vakantieparken op Terschelling

Kom wandelen en fietsen door de prachtige, ongerepte natuur op Terschelling: het lange, smalle Waddeneiland tussen de Noordzee en de Waddenzee. Terschelling is het middelste en op één na grootste eiland van de Waddeneilanden. Na een boottocht van ongeveer 1 uur en 45 minuten vaar je vanaf Harlingen naar Terschelling en kun je genieten van al het moois dat dit Friese eiland te bieden heeft. 

Sfeer proeven op Terschelling

Op het midden van het eiland zijn er verschillende vakantieparken te vinden waar je luxe tenten, lodges en stacaravans kunt huren. Mooi centraal gelegen parken met vakantiehuizen waarbij je alle kanten op kunt. Ervaar de ongedwongen sfeer in de gezellige en meest bekende dorpen als West-Terschelling, Hoorn, West aan Zee, Lies en Oosterend. In de zomermaanden zijn de grotere dorpen West-Terschelling en Midsland bruisende en populaire trekpleisters vanwege de vele eetgelegenheden, livemuziek, gezellige kroegen, discotheken en (eet-)cafés. Beleef festivals zoals Oerol, Eilân of de Sint Jan’s Draverij, de traditionele paardenrace die doorgaans in de maand juni georganiseerd wordt in Midsland. Genieten met een gouden randje want hier schijnt de zon net wat vaker dan op het vasteland.

Eindeloos genieten van zon, zee en strand

Op Terschelling vind je het breedste strand van Europa. Deze ‘ Parel in de Waddenzee’ heeft daarnaast het meest witte zandstrand van alle Waddeneilanden. En samen met Vlieland heeft dit eiland de hoogste golven. Een bezoek aan het strand is dan ook een absolute aanrader: op een zonnige zomerdag maar ook zeker in de seizoenen als de herfst en de winter! Aan de oostkant van het eiland huur je luxe bungalows en appartementen waarbij de Waddenzee en het brede strand van de Noordzee op wandel- en fietsafstand zijn. Aan ruimte en privacy is hier geen gebrek en ook voor de nodige ontspanning hebben de bungalowparken op Terschelling alles in huis. Van wellness faciliteiten tot een privé sauna….een onvergetelijke vakantie beleef je op de meest mooie vakantieparken van Terschelling.