Ga de uitdaging aan en verleg je grenzen

Slingertouwen, touwbruggen over het water en ploeteren door de modder. Als je op zoek bent naar een uitdagende en spannende activiteit dan is survivallen echt iets voor jou.

Tijdens een survival leg je met je familie, vrienden of collega’s een sportief parcours af waarbij je verschillende hindernissen tegenkomt. Je kunt jezelf tijdens deze activiteit flink uitdagen en je grenzen verleggen. Het belangrijkste blijft natuurlijk het plezier. Met elkaar zorg je ervoor dat iedereen de eindstreep haalt. Zorg dat je oude kleding aan doet, want modder en natte voeten horen er zeker bij. Je kunt survivallen met volwassenen, maar ook voor kinderfeestjes is dit een leuke en actieve outdoor activiteit. Er zijn verschillende soorten survivaltochten te boeken en vaak ook aan te passen naar wens. Zo wordt dit voor iedereen een onvergetelijke dag!

Survival in Nederland

Survival of the fittest

Hou je van actie en avontuur? In iedere provincie vind je een scala aan survival games. Spannende en stoere outdoor activiteiten die je enorm uitdagen en jou uit je comfortzone halen. Laat jouw adrenaline stromen en voel die enorme kick! Wees de survival of the fittest!

Stel je survival activiteiten zelf samen

Klim naar grote hoogte en abseil naar beneden. Klim en klauter of slinger over netten en andere objecten. Waan je terug in de tijd en ga kruisboogschieten of handboogschieten. Klim in de toren en suis naar beneden met de tokkelbaan. Of liever met de mountainbike door het water, door kuilen en over boomstammen springen? Scheur door een ruig en stoer parcours met een buggy. Pak die spannende hindernissen. Bouw een vlot met beperkt materiaal en vaar de rivier af op zoek naar de schat. Ga op overlevingstocht met de kano. Trek je wandelschoenen aan en ga een weekend hiken. Pluk je voedsel in de natuur. Sprokkel je hout en maak een eigen kampvuur. Slaap onder de sterrenhemel en overleef in het bos. Voel de (ont)spanning en tegelijkertijd de euforie!

Wil je met je partner, vrienden, familie of collega’s een survival op de Veluwe, survival in de Biesbosch of elders in Nederland? Stel je eigen survival arrangement of survival games samen. Ook voor kinderen zijn er volop survival activiteiten en survival spelletje.