Net als de provincie, speciaal voor jou gemaakt

Flevoland is de provincie van mogelijkheden. Het land dat gemaakt is voor en door mensen heeft voor ieder wat wils. Met alles wat er te ontdekken valt is een bungalowpark een goede basis voor een heerlijke vakantie.

‘s Ochtends haal je je warme broodjes in de parkwinkel en begin je de dag relaxed in je eigen bungalow of chalet. Vervolgens ga je op pad om de beroemde landschapskunstwerken van Flevoland te bewonderen, doe je een safari door Nationaal Park Nieuwland of ontdek je één van de vele attracties en musea. ‘s Avonds kom je weer thuis in je comfortabele accommodatie waar je vervolgens zelf al je kookkunsten uit de kast kunt halen of je loopt gewoon naar het restaurant of café van het vakantiepark. Met de uitgebreide faciliteiten op het park kun je je vakantie vieren zoals jij dat wilt.

Vakantieparken

Toon op kaart Toon op kaart
Vakantieparken in Flevoland

Chique overnachten in een watervilla of glamorous in een luxe lodge. Een pionierswoning of wil je liever overnachten in een zeecontainer, hoog slapen in de bomen, op een onbewoond eiland in een tipi, een kampeervlot op het water of liever een strandhuisje aan het Veluwemeer? In Flevoland vind je een geschikte accommodatie op een vakantiepark waar je naar jouw wensen kunt verblijven, midden in de natuur of aan/bij het water.

Langste tokkelbaan van Nederland

En wist je dat je in Flevoland gigantisch veel outdoor activiteiten kunt ondernemen. Met de kinderen klimmen en klauteren in het belevenissenbos van Lelystand. Tokkelen bij Fun Forest in Almere of  handboogschieten en mountainbiken bij Sec Outdoor. Verstoppertje spelen in de bamboejungle van Netle De Wildste Tuin in Kraggenburg of rennen over een touwbrug en glijden van een modderglijbaan. Leuk voor de kinderen maar ook voor de “grote” kinderen.

Een echte water(sport)provincie

Hou je van water en/of watersport? Bijna alle vakantieparken in Flevoland zoals in Biddinghuizen en Zeewolde liggen bij of aan het water. Kom varen, windsurfen, suppen, kanoën of zeilen. Huur een sloep of neem je eigen boot mee en ontdek het sloepennetwerk aan de hand van knooppunten. Of kies voor een inspiratieroute. Wil je liever luieren aan een strandje, dan doe je dat! Lekker bij jouw vakantiepark of bijvoorbeeld op een van de strandjes bij Urk.

Nationaal Park Nieuw Land: moerassen, plassen, bossen en graslanden

Nationaal Park Nieuw Land bestaat uit de Oostvaardersplassen, de Lepelaarsplassen, Marker Wadden en het Markermeer. Naast kuddes herten, konik paarden, heck runderen is het een echt vogelparadijs met de zeearend als trekker van de vogelaars. Het is een oase voor water- en moerasvogels. Trek je wandelschoenen aan, neem je verrekijker mee en ontdek de ruige natuur, de gemaakte polder en de wildernis.