Campings met luxe voorzieningen

Ben je op zoek naar alle luxe van een hotel, maar wil je toch echt lekker buiten verblijven? Of ben je op zoek naar een upgrade van je vakantie in eigen land? Kijk dan vooral eens naar 5-sterren campings in Nederland.

Er zijn tientallen 5-sterren campings om uit te kiezen. In bijna elke provincie vind je er wel één. Daarnaast vind je deze campings ook aan het water, maar ook midden in de natuur. Elke camping is voorzien van allerlei luxe voorzieningen. Denk hierbij aan sauna’s, privé-sanitair en zowel binnen- als buitenzwembaden.

Campings pagina 1 van 2

Toon op kaart Toon op kaart
5 sterren campings in Nederland

5-Sterren campings aan het water

Er zijn allerlei luxe campings aan het water in verschillende provincies te vinden. Zo kan je in Friesland absoluut goed terecht en kan je hier ook gebruik maken van allerlei watersportvoorzieningen. Zo kan je een dag gaan varen met een sloep op de meren van Friesland. Lekker genieten van een dag op het water om aan het eind van de dag luxe te dineren op de camping. De dag sluit je vervolgens af met een lekker drankje in de strand stoel en geniet je van de avondzon.

5-sterren campings in de natuur

Ben je juist in voor de natuur en de rust die daarbij komt? Er zijn ook 5-sterren campings in de natuur. Een voorbeeld hiervan zijn campings op de Veluwe in Gelderland en Overijssel. De heidevelden van Drenthe zijn absoluut een aanrader. Hier kan je bijvoorbeeld het Dwingelderveld bezoeken. Dit is hét grootste heideveld van West-Europa. Ga hier dus vooral lekker wandelen of pak de fiets. Naast de natuur buiten de deur, kan je ook genieten van de natuur op de campings zelf. In de bossen kom je compleet tot rust tussen het getjilp van de vogels. Op de echte mooie dagen kan je ook lekker tot rust komen in het buitenzwembaden.