Je komt tijd te kort om al het moois te zien

Je kunt zoveel doen op Terschelling. Fatbiken en blokarten op het strand, spelen met de wind door te vliegeren of te (power)kiten. Met een boot of kano naar een zandplaat om zeehonden te spotten, paardrijden door de duinen, vogels spotten bij de vogelkijkhutten, wandelen, fietsen of lekker lui in een huifkar het eilandgevoel ervaren.

En in je vakantiehuis genieten van de Terschellingse bes - de cranberry - die je kunt proeven in wijn, kaas, worst, chocola, gebak en thee.

Terschelling biedt ook veel historie die kunt beleven in het de natuurschuur, het Natuurmuseum, het Bunker Museum, het Wrakkenmuseum of 't Behouden Huys.Voor de kinderen is Terschelling een paradijs. Lekker, samen met de hond, ravotten op het strand en in de duinen, zandkastelen bouwen en de mooiste schelpen zoeken.

Vakantiehuizen

Toon op kaart Toon op kaart
Vakantiehuizen op Terschelling

Er is plek voor iedereen

2, 3 of 5 kamers, op Terschelling vind je vakantiehuizen met plek voor de hele familie of vriendengroep. Met de veerpond is Terschelling goed te bereiken en voelt het echt alsof je even helemaal weg bent. De vakantiehuizen die je vindt op dit mooie Waddeneiland zijn modern en van alle gemakken voorzien. Zelf koken met het gezin of familie in jullie eigen keuken is daardoor een leuke activiteit. Maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de horeca op het eiland te ontdekken.

Rust, ruimte en natuur

Waar op Terschelling je ook een vakantiehuis huurt, de duinen en het water zijn nooit ver weg. Met de (elektrische)fiets kijk je je ogen uit op dit eiland. Vanuit je vakantiewoning fiets je zo van Formerum, naar Midsland en vervolgens naar West-Terschelling. Elk dorp op Terschelling heeft zijn eigen charme en activiteiten. 

Het wad op

Twee keer per dag is het mogelijk om het wad op te gaan. Boek een wandeling om samen met een gids dit UNESCO werelderfgoed te ontdekken. Lopend over het wad leer je meer over de grond, de dieren en de planten. Een waddentocht is soms ook te boeken bij zonsopkomst. Vroeg de veren uit, maar gelukkig ben je vanuit je vakantiehuis nooit ver bij het wad vandaan. Een mooie ervaring voor jong en oud.