Voor elke gelegenheid een uitje

Een dagje of meerdere dagen weg? In Zuid-Holland is zoveel te beleven dat je er elke dag wel iets kunt gaan ondernemen. Van het stoere raften in de branding van de Noordzee tot gezellig boerengolf met de familie. Je hoeft je zeker niet te vervelen.

Voor de durfals is er in deze provincie ook veel te doen om je grenzen te verleggen. Klim meters hoog in de bossen, klimparken en op de klimtorens die te vinden zijn in Zuid-Holland. Vervolgens kun je ook nog abseilend naar beneden. Natuurlijk kun je ook gewoon met de kids gezellig naar het zwembad. Voor welke gelegenheid je ook een uitje zoekt, in Zuid-Holland zit je goed.

Dagje uit in Zuid-Holland

Klimmen, klauteren, zwemmen, jumpen en andere uitstapjes

Dagje zwemmen, klimmen en klauteren in een klimpark, jumpen op trampolines of plezier hebben in een indoor speelparadijs. Voor jong en oud kun je in Zuid-Holland je prima vermaken tijdens een dagje uit. Zuid-Holland heeft strand, waar je kunt genieten van diverse strand-activiteiten en de Zuid-Hollandse eilanden staat bekend om haar mooie natuur en de vele watersportmogelijkheden. Zoek je een uitstapje met de kinderen, een gezinsuitje, vriendenuitje of een groepsuitje. Geen probleem er zijn gigantisch veel mogelijkheden voor het perfecte uitje. Wil je langer genieten en nog veel meer dagjes uit plannen, boek dan een paar dagen een vakantiepark of vakantiehuis.

Een onvergetelijke dag voor jong en oud

In één dag alle highlights van Nederland langs gaan in Miniatuurstad Madurodam in Den Haag of Miniworld Rotterdam. Beleef de levende geschiedenis van Nederland in het Archeon. Of maak een reis door de mens in Corpus te Oegstgeest. Ben je liefhebber van films, ga dan eens naar het grootbeeldfilmtheater in het Omniversum; het voelt alsof je zelf in de film zit. En vergeet niet een bezoek aan het Museon met het interessante ScienceLAB of leer interactief alles over de ruimtevaart in Space Expo Noordwijk. Natuurlijk mag een bezoek aan Diergaarde Blijdorp in Rotterdam niet missen. Dat geldt ook voor een uitstapje naar Sea Life Scheveningen of Avifauna in Alphen aan de Rijn en Attractiepark Duinrell.

Wat te doen in Zuid-Holland?

Maak een onvergetelijk rondvaart met de amfibiebus die over het water rijdt in Rotterdam. Beklim – zonder hoogtevrees - samen Euromast en bekijk Rotterdam vanaf grote hoogte. Leer skiën in de bekendste skihal van Nederland: Snowworld Zoetermeer of ga schaatsen in de Uithof. En hoe leuk is het om met de familie een rondvaart te maken door de grootste havens van de wereld. Of vaar tussen de grote stoere vrachtschepen door op de maasvlakte en hoor wat daar allemaal met robots wordt gedaan. Houd je toch liever van het Hollandse landschap? Bekijk de Hollandse molens van Kinderdijk te voet, per fiets of rondvaartboot.

Voor elke gelegenheid is er een uitje dat bij jou past. Ben je op zoek naar een leuke en/of sportieve activiteit voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje, familieweekend of vrijgezellenfeest. In deze provincie heb je zekerheid voor een onvergetelijke dag. Er is altijd wat te doen in Zuid-Holland!