Recron vakantieparken in Twente

Er zijn tal van vakantieparken in Twente. Dus ga je er met de familie op uit of wil je gezellig met je gezin een weekje weg? Dat kan allemaal op een vakantiepark in Twente.

De parken bieden allerlei verschillende faciliteiten en onderkomens. De omgeving biedt ook een hoop mogelijkheden. Zo kan je de natuur in, cultuur snuiven in de verschillende steden maar ook sportieve uitjes organiseren voor de hele familie.

Vakantieparken

Toon op kaart Toon op kaart
Recreatieparken in Twente

Met de familie op een vakantiepark in Twente

Een vakantiepark in Twente biedt tal van faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie. Zo zijn er verschillende soorten accommodaties, van comfortabele bungalows tot luxe chalets. De parken beschikken over een verwarmd zwembad, een overdekt speelparadijs voor kinderen en een sportveld voor een potje voetbal of tennis. Voor de jongsten zijn er vaak ook animatieteams die allerlei activiteiten ondernemen om ze te vermaken. Daarnaast zijn er diverse restaurants en bars op het park waar je kan genieten van heerlijke maaltijden en drankjes. 

Ga erop uit in Twente

Een vakantiepark in Twente biedt toegang tot een scala aan interessante bezienswaardigheden. Zo kan je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de historische stad Oldenzaal, met zijn mooie oude gebouwen en gezellige winkelstraten. Ook het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, met zijn prachtige natuur en uitgestrekte wandelpaden, is zeker een bezoek waard. Verder kan je ook een bezoek brengen aan de gezellige stad Enschede, met zijn leuke winkels, restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Hier kan je ook een bezoek brengen aan de Grolsch Veste. Dit is het stadion van FC Twente. Een ander idee kan ook zijn om de landsgrenzen over te gaan. Twente ligt namelijk vlakbij de Duitse grens. Zo kan je verschillende Duitse stadjes bezoeken of de Duitse natuur gaan verkennen.

De activiteiten in Twente

Een vakantiepark in Twente biedt talloze leuke activiteiten. Er zijn diverse activiteiten in de omgeving, breng een bezoek aan attractiepark Hellendoorn of maak een wandeling door het prachtige Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Wil je het nog sportiever insteken? Dan kan je ook gebruik maken van de mountainbike paden op de Sallandse Heuvelrug. Er liggen hier vele kilometers aan paden dus je gaat je niet snel vervelen in dit natuurgebied. Er zijn ook een hoop historische stadjes in Twente die het bezoeken waard zijn. Denk aan Ootmarsum en Diepenheim. Hier waan je je echt terug in de tijd en kom je meer te weten over de geschiedenis van de regio.