Campings in Nederland met binnenzwembad en/of buitenbad

Zoek je een rustig zwembad om af te koelen tijdens de warme zomerdagen of wil je een echt zwemparadijs met waterglijbanen en andere waterattracties?

In Nederland vind je voor iedereen een camping met zwemmogelijkheden naar wens.

Campings pagina 1 van 10

Toon op kaart Toon op kaart
Campings Nederland met zwembad

Campings met binnenzwembad en/of buitenbad

Veel campings in Nederland beschikken over een binnenzwembad, waar je het hele jaar door kunt genieten van het water. Deze overdekte zwembaden zijn vaak verwarmd, zodat je ook tijdens de koelere maanden kunt zwemmen. Binnenzwembaden zijn geschikt voor alle leeftijden en hebben vaak kinderbaden en beschikken over waterspeeltoestellen.
Zoek een camping met een binnenzwembad en geniet van een vakantie waarbij waterplezier gegarandeerd is, ongeacht het weer.
Veel campings in Nederland hebben een buitenzwembad. Dit varieert van een klein buitenbad waar rust is geboden tot een groot buitenzwembad met waterattracties zoals waterglijbanen en speeltoestellen in het water. Voor jong en oud is er waterplezier in de open lucht. Aparte peuter- en kinderbaden. Met of zonder wateranimatie. En vaak is er ook toezicht voor de veiligheid. 

Zwemparadijs met waterpret voor jong en oud

Er zijn ook campings in Nederland met een echt (tropisch) zwemparadijs. Je vindt er talloze spetterende en gethematiseerde waterattracties en spray parken. Glijbanen, waterspeeltoestellen, wildwaterbanen, waterspeelplaatsen en inflatables bieden jong en oud optimaal waterplezier en fun. Zijn jouw kinderen waterratten? Dan kunnen ze  urenlang plezier beleven op de supersnelle en lange waterglijbanen. Een kampeervakantie met zwembad biedt volop waterpret voor het hele gezin.

Of je nu op zoek bent naar een rustig zwembad of naar een echt zwemparadijs, er zijn campings in Nederland met zwembad voor ieder wat wils. Zoek een camping die aan jouw wensen voldoet en geniet van een vakantie waarbij waterplezier gegarandeerd is.