Achtergrond

Groepen en scholen

De leukste ideeën voor een uitje, vakantie of kamp met een groep of school

De leukste ideeën voor groepen, scholen en families

Groepen en scholen

Erop uit met een groep of klas

Samen op pad gaan, dat vindt iedereen leuk. Er valt heel wat te beleven als je een groepsuitje organiseert: samen eten, samen genieten, samen sporten of een andere activiteit doen. Samen maak je de mooiste herinneringen.

Voor elke gelegenheid en voor elke soort groep is er veel mogelijk. Of het nu met familie, vrienden, collega’s, klanten, cliënten of leerlingen is: in Nederland zijn talloze locaties die geschikt zijn voor een gezellig groepsuitje. Er kan zoveel: Nederland heeft alles.
Of het nu voor actievelingen of voor avonturiers is, of voor rustzoekers of natuurliefhebbers. Je hebt al uitstapjes voor een paar uur, maar ook voor een dag, een weekend of een week. Denk aan een bezoek aan een pretpark, dierentuin of subtropisch zwembad. Of wat dacht je van een survivaltocht of klimbos?

Heb je nog geen idee over welke groepsactiviteiten mogelijk zijn? Doe hier dan inspiratie op voor het schoolreisje, groepsuitje, familiedag, vriendenweekend of vrijgezellenfeest van je leven

Recron logo

Ga erop uit in Nederland

De leukste uitjes voor families, scholen en groepen

Ontdek welke locaties jou als groep graag willen ontvangen

Voor elk budget, gelegenheid of grootte van de groep

Achtergrond
Kies voor kwaliteit

Kies voor een RECRON Erkend Bedrijf

Wat je ook doet en met wie je een groepsuitje organiseert, kies altijd voor een RECRON Erkend Bedrijf. Dat is veilig en betrouwbaar. Je weet altijd waar je aan toe bent en de afspraken zijn helder. RECRON Erkende Bedrijven bieden kwaliteit en hebben dus net een streepje voor. Zodat je nooit voor verrassingen komt te staan en optimaal kunt genieten van je dagje uit, kamp, schoolreisje, teamuitje, familieweekend, vrijgezellenfeest of andere activiteit.

Alles voor groepen en scholen

Ontdek meer in Nederland