Zwemschool Zeeland

  • Nederland
  • Zeeland
()
  • Zwembaden

Zwemschool in Zeeland!

Zwemschool Zeeland is een particuliere zwemschool gevestigd op het Edisonpark, aan de Stroomweg 22a te Vlissingen. (langs het kanaal door Walcheren) Zwemschool Zeeland beschikt over 2 baden. Het hoofdzwembad is 25 meter lang, 4 banen breed, 1.20 – 2.60 meter diep en heeft een constante watertemperatuur van 32 graden. Het instructie bad is geopend vanaf 1 maart 2017 en is 5 meter breed, 10 meter lang en heeft een diepte van 1.20 meter. Ook dit bad heeft een constante watertemperatuur van 32 graden. 

Aqua Fit
Wilt u op een gezellige en afwisselende aan uw conditie in het water werken? Dan is Aqua Fit iets voor u! Aqua Fit is een groepsactiviteiten waarbij een mengelmoes is gemaakt van verschillende soorten aquasport. Aquajogging, aqua nordic walking, zwemtraining enz. Omdat er ook in het ondiepe gedeelte gelopen wordt is het raadzaam om katoenen sokken tegen het uitglijden aan te doen.

Banenzwemmen
Bij Zwemschool Zeeland kunt u na telefonische reservering in aangenaam warm water van 32 graden uw baantjes komen zwemmen. Hierbij mag u ook het beschikbare oefen/trainingsmateriaal gebruiken om uw eigen training nog efficiënter te maken.

Kidsclub
Zwemschool Zeeland biedt aan kinderen met een C-diploma een passend en uitdagend bewegingsprogramma. De kinderen komen wekelijks op een vast tijdstip naar Zwemschool Zeeland en gaan daar een wisselend programma volgen. Denk hierbij aan snorkelen, zwemmend redden, springvormen, diverse spelvormen in het water enz.

Snorkelcursus voor kinderen
Bij Zwemschool Zeeland kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar die in het bezit zijn van hun C-diploma een PADI snorkelcertificaat of seal team membership behalen.

 

 

Lees meer Minder lezen

Voorzieningen

Provincie(s) en streek
  • Zeeland
Aantal personen
  • 50-100
Categorie
  • Zwembaden
Type
  • Indoor
Activiteiten
  • Aquagames
  • Duiken
Toon alle voorzieningen

Ligging

Uitjes in de regio

Toon op kaart Toon op kaart

Vakantieparken in de regio

Toon op kaart Toon op kaart

Campings in de regio

Toon op kaart Toon op kaart

Vakantiehuizen in de regio

Toon op kaart Toon op kaart
Achtergrond
Kies voor kwaliteit

Daarom ga je naar een bij RECRON aangesloten bedrijf

Jouw teambuilding begint bij een bij RECRON aangesloten bedrijf. Een bedrijf dat is aangesloten bij de branchevereniging HISWA-RECRON is betrouwbaar, werkt met heldere afspraken en biedt je optimale zekerheid. Het bedrijf hanteert goede en duidelijke afspraken en je komt niet voor verrassingen te staan. Breng al je collega’s bij elkaar en geniet van een zorgeloze dag met elkaar.