Een onvergetelijk uitje voor de aanstaande bruid of bruidegom

Een vrijgezellenfeest in Groningen is de perfecte manier om samen met de aanstaande bruid of bruidegom en de vriendengroep een onvergetelijk uitje te beleven.

Er zijn tal van activiteiten in de stad zelf, maar verspreid over de provincie zijn eveneens veel bijzondere activiteiten te ondernemen. Het is een geweldige manier om samen te lachen, te ontspannen en een onvergetelijke tijd te hebben met elkaar.

Vrijgezellenfeest Groningen

Samen springen bij hét spectaculaire trampolinepark

Wil je dat de aanstaande bruid of bruidegom iets gaat doen waarbij je fysieke kracht verbetert, je sterkere spieren krijgt, een goed reactievermogen ontwikkelt en werkt aan je balans en flexibiliteit? Of toch liever springen en strijden met een competitie-element? Ga samen jumpen. Een perfect uitje als indoor activiteit. En na afloop kun je lekker met z’n allen chillen onder het genot van een hapje en drankje.

Een middag samen klimmen, klauteren tussen de bomen

Het is enorm gezellig om met een groep vrienden of collega’s te klimmen in een klimpark. Je leert bijvoorbeeld de aanstaande bruid of bruidegom op een andere manier kennen. En hoe leuk is het als je elkaar aanmoedigt en helpt als iemand van de groep niet meer verder durft. Met zo’n outdoor activiteit ben je lekker buiten bezig! 

Neem deel aan een populaire (indoor) spel

Wat ook leuk en vooral spannend kan zijn met de groep om het spel “Wie is de saboteur” te spelen. Wie manipuleert de boel en probeert expres te verliezen? Verras het aanstaande echtpaar met dit spannende spel. Neem deel met jouw team aan een gezellige pub quiz en test jullie kennis. Ontsnap met z’n allen uit een escaperoom of lach je rot bij het spelen van een feelgood spelshow, themafeest, citygame of een wijn- en/of bierwandeling.

Plan een Waddenexperience met z’n allen

Met de wind in je haren beleef met z’n allen de Wadden op een avontuurlijke en unieke manier. In een stoere rescueboot vaar je met verschillende vaarsnelheden op de Waddenzee langs alle prachtige plekken op zee en spot je zeehonden. Dit vergeten de aanstaande bruid en bruidegom nooit meer! Wat een stoere ervaring.