Ontdek vanaf de natuurcamping de omgeving

Geniet van een onvergetelijke kampeerervaring op een natuurcamping in het prachtige Noord-Brabant. Vanaf jouw rustige kampeerplek kun je de natuur en omgeving verkennen.

Neem je favoriete wandelschoenen mee en ontdek het adembenemende Nationaal Park De Groote Peel of geniet van een dagje ontspannen winkelen en terrasjes pakken in een van de Brabantse steden. Na de drukte is het altijd weer fijn om terug te komen in de oase van rust op de natuurcamping. Natuurkamperen is een geliefde activiteit voor jong en oud.

Campings pagina 1 van 2

Toon op kaart Toon op kaart

Kinderen kunnen spelen en ravotten

Op een kindvriendelijke natuurcamping in Brabant kunnen de kinderen naar hartenlust spelen en ravotten terwijl jij van de rust, ruimte en de groene omgeving van geniet.
In de gehele provincie is zoveel te ontdekken qua natuur. Vanuit jouw verblijfsaccommodatie kun je iedere dag weer een ander stukje natuur van Brabant ontdekken, samen met de kinderen of alleen. Er is zoveel te ontdekken en er zijn ontzettend veel outdooractiviteiten te ondernemen. Zo kun je uiteraard ook een dag vol avontuur vinden in attractiepark De Efteling, je kunt met de kinderen op safari bij Safaripark Beekse Bergen of een museum bezoeken in een van de (grote) steden zoals Breda, Tilburg, Eindhoven of Den Bosch. Na zo’n enerverende dag is het weer zo fijn om in alle rust thuis te komen op jouw vakantieverblijf op de natuurcamping.

Een paradijs voor natuurliefhebbers

Noord-Brabant is een paradijs voor natuurliefhebbers. Maar liefst 5 Nationale Parken bieden jou prachtige wandelingen en fietstochten. Trek je wandelschoenen aan, neem een verrekijker mee en vertrek vanaf jouw natuurkampeerplek de Brabantse Sahara in. Deze Loonse en Drunense duinen is een uitgestrekt natuurgebied met een grote diversiteit aan planten en dieren. Doe een speurtocht en tel samen met de kinderen welke dieren en vogels je tegenkomt. Een echte broedplaats voor vogels is Nationaal Park De Groote Peel. Waterplassen, moerassen, heidevelden en open vlakten laten je betoveren door de schoonheid.

Ga natuurkamperen in jouw eigen tent of huur een accommodatie. Laat je verrassen door de prachtige natuur, spannende attracties en bruisende steden in Noord-Brabant