Recron escaperooms in Gelderland

Jullie zijn met de vriendengroep op zoek naar uitdaging. Zowel fysiek als mentaal. Een groepsuitje is natuurlijk ook hartstikke leuk om te ondernemen.

Die uitdaging heb je gevonden met een escaperoom in Gelderland. Een escaperoom biedt je een mentale uitdaging met allerlei puzzels en raadsels. Zo moet je zorgen dat je binnen een gestelde tijd uit deze ruimte komt. Dit doe je onder andere door samen te werken.

Escaperooms in Gelderland

Ga de uitdaging aan

Ben je met een grotere groep? Dan kan je de groep ook verdelen in teams. De teams strijden tegen elkaar voor de snelste tijd. Een escaperoom gaat om tijd en snelheid. Degene met de snelste tijd wint. Ben je met een kleinere groep? Werk dan juist samen om de uitdaging aan te gaan met de puzzels en raadsels. Wie weet zet je zelfs de snelste dag tijd neer. De uitdaging is verschillend. Sommige puzzels zijn complexer dan andere. Het zelfde geldt voor de raadsels. Logisch en hardop nadenken helpt absoluut. Blijf ook zeker goed kijken naar alle aanwijzingen die je gaandeweg krijgt. Je krijgt er (misschien zonder dat je het door hebt) een hele hoop. 

Verschillende soorten en maten

Escaperooms in Gelderland komen in allerlei soorten en maten. De een is groter dan de ander en de thema’s lopen al helemaal uit een. Zo is er een hele hoop mogelijk dankzij VR. VR staat voor Virtual Reality. Hier krijg je een bril op en wordt je in een virtuele wereld geplaatst. De escaperooms plaatsen je daarmee dus in de virtuele kamer. Een dergelijke game neemt je dus van begin tot eind mee in een virtuele uitdaging vol spelletjes. Een escaperoom hoeft ook niet altijd binnen plaats te vinden. En al helemaal niet digitaal. Zo kan je ook buiten een escaperoom spelen met je vrienden en familie. Iedere escaperoom aanbieder heeft zijn eigen draai gegeven aan een plot die je uit moet spelen.

Combineer een escaperoom

Je kan een escaperoom in Gelderland ook combineren met andere activiteiten. Zo zijn er meerdere aanbieders die ook andere activiteiten verzorgen voor jullie groep. Maak er bijvoorbeeld nog een grotere uitdaging van door te gaan klimmen of abseilen. Zijn jullie juist meer van de gezelligheidsspelletjes? Oud Hollandse spelletjes zoals spijkerpoepen en zaklopen is gegarandeerd de grootste lol voor de hele groep. Als je eenmaal uitgelachen bent en de winnaar gekroond is, kan je genieten van een lekker hapje en drankje. In de zomer is het dan zelfs ultiem nagenieten door nog lekker in het avondzonnetje te zitten. Een groepsaccommodatie is ook het overwegen waard. Dan heb je namelijk al deze activiteiten ineen en heb je er ook nog is voor de hele groep een overnachting bij.