Verleg je grenzen in de boomtoppen

Iedereen die het leuk vindt om in de natuur actief te zijn is een klimpark Brabant een echte aanrader. Til je uitje naar een hoger niveau en ga met je vrienden, familie, sportteam of collega’s de hoogte in. Klim en klauter door de Brabantse boomtoppen.

Laat je verrassen door de verschillende obstakels en hindernissen en krijg een kick van dit klimavontuur. Zoek een bedrijf dat VeBON gecertificeerd is, hetgeen betekent dat je kiest voor een zorgeloos dagje uit waarbij de veiligheid optimaal is.

Klimparken in Brabant

Lekker buiten bewegen en genieten van het zipline parcours

Het klimpark van Team Biesbosch in de Kurenpolder staat op een eiland. Met maar liefst 7 klimroutes, twee ziplines en ruim 75 hindernissen vind je er uitdaging genoeg. Je bent continu gezekerd, dus extra veilig. De parcoursen zijn voor een brede doelgroep geschikt. Nodig je vrienden uit en ga dit klimavontuur aan.

Klimmen, klauteren en spelen in het grootste klimpark van de Benelux

Bij de IJzeren Man in Vught vind je een klimpark met 135 obstakels en bijzondere hindernissen. Maar liefst 15 klimroutes met twee ziplines. Klim naar het gewenste uitzicht van 12 meter. In het 700m2 groot nettenpark kun je je uren vermaken. Het is eveneens een echt klauterparadijs voor de kids vanaf 3 jaar. Maak er een sportief gezinsuitje van.

Rolstoelklimmen op het speciale rolstoelvriendelijke parcours

In Goirle aan de rand van de Natuurpoort De Roovertsche Leij kun je bij Rocks ‘n Rivers –als je in een rolstoel zit – een unieke ervaring opdoen. Het rolstoelvriendelijke parcours met een hoogte van 5 meter geeft jou een onvergetelijke beleving. Til jezelf met rolstoel naar een mooie hoogte en geniet van de spanning in dit speciale klimpark Brabant.
Daarnaast kun je zonder rolstoel klauteren over hoge bruggen, touwnetten en suis naar beneden met de tokkelbanen. Twaalf verschillende activiteiten van 1,5 meter tot 12 meter hoogte: Klimwand, Hoog net, Monkey Climb, Free Fall, Pamper Jump, Slackline, Kantelladder, Boulderen en Klim Twister. Leef je uit!