Klimparken in Gelderland

De volgende familiedag of het groepsuitje met je vrienden zit er weer aan te komen. Avontuur is wat jullie groep aanspreekt. Dan is een klimpark in Gelderland de ultieme optie voor jullie volgende uitje.

Klimmen is een avontuur en de hoogte maakt het alleen maar spannender. De verschillende niveau’s en routes maakt het ook toegankelijk voor jong en oud. Kortom, je kan je geluk niet op in een klimpark in Gelderland.

Klimparken in Gelderland

Spanning en sensatie in een klimpark

Je hebt het bepaald. Een klimpark in Gelderland is het volgende uitje voor de familie of jullie vriendengroep. Dit brengt spanning en sensatie met zich mee. De hoogte maakt het spannend en hoe hoger je komt des te spannender. Ga je op een klimwand, dan heb je allerlei verschillende routes. De uitdaging is hier natuurlijk om alleen de zelfde kleur ‘stenen’ te gebruiken op je weg naar de top. Pak je juist een parcours op hoogte dan wordt het ook alleen maar spannender des te uitdagender de obstakels worden. Zo is er voor zowel jong en als oud een uitdaging. Is jullie groep competitie gedreven? Dan is het natuurlijk leuk om bij te houden wie er het snelst het parcours voltooid. Wel zolang het veilig blijft natuurlijk!

Een uitje die het hele jaar door leuk is

Een klimpark is ook het hele jaar door leuk om te bezoeken. In de winter is het misschien wel wat kouder, maar je bent toch in beweging. Door in beweging te komen is je doorbloeding op gang en krijg je het warmer. Voor de echte diehards kan het zelfs in de regen. Als je een klimpark voltooid in de regen geeft dat natuurlijk wel een onoverwinnelijk gevoel. Ik spreek totaal niet uit ervaring ????. Dat gevoel wordt natuurlijk alleen maar sterker als jij de enige of een van de weinige van de groep bent die het doet. In de zomer is een klimpark natuurlijk net zo leuk. Een klimpark bevindt zich namelijk vaak in een bos. Wat betekent dat je in de schaduw kunt vertoeven tijdens je activiteit. Ik zie hier dus een absolute win-win, namelijk lekker actief bezig zijn én niet verbranden in de zon. Nog een reden om in de zomer een klimpark in Gelderland te bezoeken met de groep.