Bedrijfsuitjes Groningen

Het organiseren van een bedrijfsuitje organiseren waar iedereen even enthousiast over is is een uitdaging op zich! En uiteraard wil je dat zoveel mogelijk collega’s aanwezig zijn. Laat je op Recron.nl inspireren door de meest uiteenlopende uitjes waar je elke collega naar laat uitkijken.

Het moment om elkaar even op een andere manier te leren kennen. Met een sportief middagje op de trampolines laat je zelfs de meest gesloten collega uit de ban springen en ontdek je elkaars verborgen talenten tijdens het escapen. Voor elk seizoen bieden we de leukste uitjes aan! 

Bedrijfsuitjes

Toon op kaart Toon op kaart
Bedrijfsuitjes Groningen

Altijd een teamuitje in de buurt

In Groningen en de omgeving van Groningen kun je met jouw collega’s terecht voor de meest uiteenlopende activiteiten. In deze Noordelijke provincie met de gelijknamige hoofdstad kun je letterlijk te kust en te keur zodat je keus hebt uit allerlei activiteiten die centraal gelegen zijn voor alle collega’s. Zo hoeft geen enkele collega heel ver te reizen. Van eten & drinken, een creatief of actief uitje tot zelfs een overnachting voor je bedrijfsfeest. Voor elk wat wils! Een dag volop uitdaging die op een ontspannen en leuke manier bijdraagt tot meer plezier en enthousiasme op het werk. 

Bedrijfsuitje Groningen stad

In de stad Groningen, of eigenlijk aan de rand van de stad, hoef je het organiseren van een barbecue niet te beperken tot momenten met mooi weer. Een winterse moneygame of winter barbecue zorgen voor een gezellige invulling van jouw teamuitje. Zo beleef je toch het ‘buiten gevoel’ met een indooractiviteit. Je kunt natuurlijk ook op hoogte gaan genieten door met een groep van 8 tot 10 collega’s de klimmuur te bedwingen. Mocht je je met een kleinere groep komen, is dat ook geen probleem! Ook voor een echt ‘out of the box’ bedrijfsuitje kun je bij Recron terecht. Voor de meest uiteenlopende teams kun je een spel op maat laten bedenken: van een themafeest tot een volledig verzorgde dag, het is mogelijk om een uitje voor jou en je collega’s te verzorgen dat het best past bij jullie wensen. 

Bedrijfsuitje Groningen outdoor

Een dag die uitloopt tot in de late uurtjes om de geslaagde dag af te sluiten met een heerlijk diner en een drankje met het hele team op één locatie? De allerleukste werkdag van het jaar beleef je met je hele team in de stad Groningen. Aan de rand van de stad, langs het water, kun je samen met je collega’s gaan waterskiën, klimmen of de strijd met elkaar aangaan tijdens een escape. Op de teambuilding piste trotseer je de hoogte en kun je nadat je uitdagende route hebt afgelegd ontspannen met een lunch of bubbels en bites. Op de momenten als het wat minder mooi weer is…. kun je met je collega’s deelnemen aan de winterse buitenactiviteiten. De provincie Groningen grenst deels aan de Waddenzee. De uitgestrekte kustlijn is een ideale omgeving voor een unieke belevenis. Tijdens een expeditie varen jullie mee met de rescueboot zodat jullie dichterbij de zeehonden komen dan ooit tevoren. Beleef de ongerepte natuur tijdens een Landrover safari. Onder begeleiding van een boswachter of een ervaren gids rij je via een hobbelige route die normaal gesproken niet toegankelijk is. Een onvergetelijk diner? Op een doorgevallen zandplaat midden in de Waddenzee staat een volledig gedekte tafel voor jullie klaar met een culinaire lunch of meergangen diner. Met zo’n uitzicht heb je vast niet eerder aan tafel gezeten!

Bedrijfsuitje Groningen indoor

Wil je zeker weten dat je teamuitje altijd doorgaat? Met een indoor bedrijfsuitje zit je altijd goed! Of het nu hartje winter is, een druilerige herfstdag óf een hete zomerdag waarbij de mussen van het dak vallen….je kunt gewoon met elkaar op pad. De meeste collega’s zijn doorgaans wel te porren om het teamuitje in te vullen met een etentje binnen. Iets origineler aan teambuilding werken kun je ook doen met iets meer inspanning. Hier blijf je ook nog een beetje fit bij. De meeste actieve bedrijfsuitjes vinden buiten plaats. Denk ook eens buiten de box te met een actief bedrijfsuitje binnen. Met bijvoorbeeld een ‘feel good’ spelshow waarbij je in teams kunt samenwerken doe je echt eens wat anders dan anders en nostalgie herleven. Of ontdek de nieuwste sporten in een Jump XL. Grenzen verlengen en de strijd met elkaar aangaan op hoogte!  

Kies samen met je collega’s het origineelste uitje waarbij je ontspannen of actief eropuit gaat met elkaar!