Bedrijfsuitjes Utrecht

Je collega’s op een totaal andere manier leren kennen? Haal elkaars kunstzinnigheid naar boven met een creatieve workshop met het hele bedrijf, bevorder de samenwerking van het team in een escaperoom of ga ontspannen met de collega’s op pad door culinair te genieten van smaakvolle hapjes bij een buffet of een diner.

Je kunt het zo gek niet bedenken, in Utrecht kun je terecht voor een origineel bedrijfsuitje waar de hele afdeling nog lang over zal napraten. 

Bedrijfsuitjes

Toon op kaart Toon op kaart
Bedrijfsuitjes in Utrecht

Ontdek elkaars verborgen talenten tijdens een indoor bedrijfsuitje in Utrecht

Organiseer je iets binnen, dan speel je op safe! Zo weet je zeker dat het bedrijfsuitje altijd door kan gaan. Een regenachtige herfstdag, een zweterige, plakkerige zomerdag óf bij windkracht 6: het maakt niet uit! Even buiten de gebaande paden en iets anders dan anders doen bevorderd de creativiteit en geeft een vernieuwde kijk op zaken. Precies de reden om eens een uitje buiten de comfortzone in te plannen. Letterlijk uit de band springen doe je in een overdekt trampolinepark. De vering in de trampoline geeft verschillende sporten een hele andere dimensie. Ieder gedeelte heeft weer een andere invulling. Van spel- en wedstrijdelement bij het jumpen, een obstacle run baan tot gedeelte waar je kunt freerunnen. Tussendoor even een frisje pakken of einde dag een drankje doen maakt het teamuitje compleet. Kortom, een sportief en actief indoor bedrijfsuitje!

Actief en toch ontspannen met je collega’s op pad

Mooi centraal gelegen, in het midden van het land, is niet alleen de stad Utrecht een leuke plek maar kun je ook met elkaar op pad om de provincie Utrecht te ontdekken. En hoe kun je dat nu beter doen dan op een e-chopper. Een stoere, elektrische scooter die geruisloos over de prachtige fietspaden van de Utrechtse Heuvelrug zoeft. Een ontspannen uitje terwijl je tegelijkertijd actief bezig bent en de frisse buitenlucht kunt opsnuiven. Na een ecologisch ritje in de natuur of juist in de stad hoef je voor een perfecte afsluiting niet al te ver. Je finisht de uitgestippelde route - heel praktisch – bij het restaurant. 

Als je even niets moet en je collega’s ontmoet in een ontspannen setting leer je elkaar van een hele andere kant kennen. Het leuke is dat het uitproberen van nieuwe gerechten voor sommige mensen al een ontdekkingstocht op zich is. Een ambachtelijke lunch met pure vruchtensappen óf een lopend buffet met trendy streetfood? Welke manier het meest past bij het team….dat is aan jou en je collega's!

Outdoor bedrijfsuitje Utrecht

Wist je dat een teamuitje bijdraagt aan het groepsgevoel en dat teams daardoor beter presteren? Des te meer reden om te investeren in een uitdagend en sportief samenwerkingsprogramma in de buitenlucht, oftewel een outdoor bedrijfsuitje in Utrecht! Het mooiste is natuurlijk dat je deze dag invult met een tof personeelsuitje dat iedereen bijblijft. De mogelijkheden zijn niet alleen afhankelijk van de grootte van de groep maar ook wat geschikt voor iedereen is. Een groep avontuurlijke collega’s laat je reikhalzend uitkijken naar een dagje kanovaren of mountainbiken langs een heuvelige route door het natuurgebied. De wat meer bedeesde collega maak je gelukkiger met een step- of fietstocht zodat hij of zij zelf het tempo kan bepalen van de route door de stad. Voor sommige activiteiten is simpelweg ‘doen’ het allerbeste, want grote kans dat dit de eerste keer is: met boogschieten, schermen of golfen kun op een sportieve manier de strijd met je collega’s aangaan!