Campings Noord-Holland aan zee

Op de camping aan zee in Noord-Holland kun je letterlijk te kust en te keur. Van luxe kamperen tot back-to-basic op vakantie gaan. Met op korte afstand, de lange zandstranden, gezellige strandtentjes en de allergrootste waterattractie van Nederland, heb je alle ingrediënten om onvergetelijke vakantieherinneringen te maken.

Vlak achter de lange kustlijn, verscholen achter de duinen of soms zelfs tussen de duinen, vind je de meest bijzondere campings. Stuk voor stuk unieke plekjes langs de kust van Noord-Holland die elk met hun eigen charme je van harte verwelkomen voor een ultieme vakantie aan de Nederlandse kust. Kom ontspannen vakantie vieren met een frisse zeebries op het eindeloze strand.

Campings

Toon op kaart Toon op kaart

Op een strandcamping in de bollenstreek

In de bollenstreek, omlijst door bos, groene weide en de welbekende bollenvelden ligt een gezellige familiecamping. Op het terrein is er volop gelegenheid voor sport en spel. Naast het sportveld is er een verwarmd buitenbad, een verwarmd kinderbad en op sommige momenten is er een animatieteam aanwezig voor het nodige vermaak. Iets noordelijker kun je met een tourcaravan of camper bijna pal naast het strand verblijven. Een camping met een ideale ligging dus! 

Ontdek je perfecte kampeerplekje aan het strand

Op de camping aan het Bloemendaalse strand kun je verblijven hoe je maar wenst: kamperen met de tent, camper of caravan. Zet de (voor-)tent op en wandel richting het strand…binnen luttele minuten ben je er al! Vind je het fijner als alles voor je klaar staat? Boek een beachbus, airstream met sauna, een seacocoon of een bijzondere lodge. Maak het zo luxe als je wilt want deze camping heeft alles om je helemaal tot rust te laten komen. Naast het strand zijn de steden Zaandam en Haarlem zeker een bezoek waard wanneer je op een camping verblijft dichtbij Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Met het Frans Hals museum en het Teylers museum als trekpleister voor cultuursnuivers staat de stad bekend om de rijke geschiedenis, de prachtige, historische gebouwen en gezellige winkels en restaurants. En wie heeft nou niet gehoord van de Zaanse Schans, een openluchtmuseum waarbij je even terug in de tijd van de 18e en 19e eeuw gaat. Je trouwe viervoeter mee? Bekijk dan de diervriendelijke accommodaties op Recron voor een camping in Noord-Holland aan zee met de hond.

Vakantie vieren in de duinen

Een andere bekende stad is natuurlijk Alkmaar, vlakbij de Schoorlse duinen. Hét toneel voor een fijne camping in de buurt van zon, zee en strand. Je kunt er terecht op kleine- en grotere campings met een tent, caravan of camper…of in een vakantie- of strandhuisje dat zo luxe is als je wilt. Helemaal noordelijk vakantie vieren bij de zee doe je in de kop van Noord-Holland of op Texel. Bekijk de Recron campings aan zee op Texel. Met een korte overtocht met de veerboot vanaf Den Helder ben je er zo. Op dit Waddeneiland zijn auto’s trouwens welkom waardoor je fijn kunt kiezen of je nu met de camper, caravan of tent wilt gaan. 

Natuurlijk genieten

Kamperen nabij het Noord-Hollandse strand en toch ook rekening houden met de natuur? Op Recron.nl vind je ook dan je plek. Het begint natuurlijk al wanneer je kiest voor een vakantie in eigen land. Geen lange vliegreis of uren in de auto: je vakantieplek is gewoon lekker dichtbij. Het mooie is dan tegelijk dat je veel sneller kunt gaan genieten van je vakantie, fijn! Sommige campings in Noord-Holland gaan net een stapje verder door gerecyclede producten te gebruiken, schoonmaken met biologisch afbreekbare producten en verantwoord gebouwde accommodaties. Boek je bij Recron.nl dan ben je verzekerd dat je jouw vakantie boekt bij een accommodatie die aandacht heeft voor het milieu.