Organiseer een onvergetelijk kinderfeestje in Gelderland!

Met talloze recreatieplassen waar kinderen kunnen ravotten, zandkastelen bouwen, zwemmen, voetballen of beachvolleyballen.

Maar ook een speeltuin, dierentuin of andere indooractiviteiten zijn er in deze provincie in overvloed. Voor elk kind is er iets leuks te doen.  

Kinderfeestjes

Toon op kaart Toon op kaart
Kinderfeestje Gelderland

Een dagje strand aan de recreatieplas

Huur een bootje met de kinderen en ga lekker varen, huur een waterfiets of zwemvliezen met duikbril. Geniet als ouders of begeleiders van een dagje strand. Laat de kinderen lekker spelletjes doen en zich uitleven op de speeltoestellen en kom zelf tot rust met een drankje en een snack. Een andere leuke outdoorbeleving is bijvoorbeeld lekker klimmen

Huur een luchtkussen of ga naar een indoor speelparadijs

Ook binnen is er genoeg te beleven om een onvergetelijk kinderpartijtje in Gelderland te organiseren. Ga naar een indoor speelparadijs met ballenbakken voor de kleine kinderen of huur een luchtkussen en geniet van al het springplezier.

Bouw een hut, zoek de schat of klim in een boom

Met de grotere kinderen kun je gaan paintballen, lasergamen, jumpen, boogschieten of aquabubbelen.  Ga de uitdaging aan in een klimpark of in een survival sloot, zoek samen of in groepjes naar de schat met geocaching, wie bouwt de meest stevige hut met bamboestieken. Deze activiteiten zorgen voor een unieke ervaring van de kinderverjaardag.

Een kinderfeestje in Gelderland is een perfecte oplossing voor een onvergetelijke verjaardag, kinderfeestje of een gezellig uitje met kinderen. Er is voor elk kind iets leuks te doen, of ze nu groot of klein zijn. Maak een reservering voor een kinderfeestje in Gelderland en geef jouw kind een dag vol plezier en avontuur met zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes.