Maak van jouw kinderfeestje een top dag!

Een kinderfeestje in Noord-Holland is de perfecte manier om bijvoorbeeld de verjaardag van jouw kind onvergetelijk te maken.

Of je nu op zoek bent naar outdoor activiteiten of liever een indoor speelparadijs, Noord-Holland heeft het allemaal. 

Kinderfeestjes

Toon op kaart Toon op kaart
Kinderfeestje Noord-Holland

Kinderspeelparadijs voor optimaal speelplezier

Beleef met de kids de betovering van sprookjeswonderland of ga actief jumpen of trampolinespringen. Bezoek een kinderspeelparadijs met glijbanen, ballenbakken en lasergame arena’s. Voor de echte avonturiers zijn er escaperooms speciaal voor kinderen, bubbelvoetbal of klimmen en klauteren in een klimhal.

Pannenkoeken, chips, ijsje en ranja

Met z’n allen naar de speeltuin, midgetgolfen en na afloop lekker pannekoeken eten. Hoe gezellig is dat. Samen met de vriendjes en vriendinnetjes veel pret maken als je samen het blotevoeten pad loopt. 

Een boerderij kinderfeest is ook een geweldige optie voor een onvergetelijke verjaardag. Kinderen kunnen de boerderijdieren bekijken en aaien, helpen met voeren en misschien zelfs een ritje op de pony of ezel maken. Natuurlijk gaat een kinderfeestjes niet zonder een lekker frietje, ijsje en een glas ranja.

Alles is geregeld

Ouders en begeleiders hoeven zich geen zorgen te maken over de organisatie, want meestal is dat goed geregeld. Of je nu kiest voor indoor of outdoor activiteiten, de gezelligheid staat altijd voorop. Jongens en meisjes zullen zich zeker vermaken en het kinderfeest zal een onvergetelijke herinnering worden.