Geniet van het strand en de natuur op een camping in Zeeland aan zee

Er is van alles te doen aan de Zeeuwse kust. Direct achter de duinen liggen veel campings in Zeeland aan zee. Daardoor ben je zo aan het strand.

Ontspannen wandelen op blote boeten langs de branding, zwemmen in de zee, snorkelen, kitesurfen, waterskiën of zandkastelen bouwen met de kinderen. Lekker chillen op de strandboulevard van Vlissingen of bezoek een van de populaire badplaatsen Domburg, Renesse, Zierikzee of Terneuzen. Hoor jij de zee al ruisen?

Campings pagina 1 van 4

Toon op kaart Toon op kaart

Diversiteit aan kampeermogelijkheden

In Zeeland aan het strand vind je een verscheidenheid aan campings. Van kleine rustige – back-to-basic – natuurcampings in Zeeuws Vlaanderen met weinig voorzieningen tot aan middelgrote en grote familie- of gezinscampings en vakantieparken op Walcheren of Schuwen Duivenland. Hier vind je veel faciliteiten zoals privé sanitair, waterattracties, (binnen) speeltuinen, animatie, café, snackbar, restaurant, supermarkt en fietsverhuur. Je vindt in Zeeland aan zee gegarandeerd jouw ideale camping. Ga lekker vertrouwd met je eigen kampeermiddel kamperen zoals een tent of caravan. Of huur voor het gemak een luxe ingerichte safaritent, een lodgetent met badkamer, een tipitent, een familie yurt, of een andere comfortabele huuraccommodatie.

Genoeg vertier voor jong en oud aan de Zeeuwse kust

Loop je langs het strand, dan is de kans aanwezig dat je zeehonden ziet. Hoe leuk en uniek is dat. Maar je kunt ook een zeehondensafari per boot boeken vanaf Sint-Annaland met de kids. Of bezoek de zeehondenshow bij Deltapark Neeltje Jans waar je – en ook de kinderen – veel kunt leren over de Deltawerken en de Oosterscheldekering. Een bezoek aan Middelburg mag natuurlijk ook niet ontbreken. Hier vind je leuke typische Zeeuwse marktjes en je kunt een rondvaart doen of met paard en wagen een rit door de stad. Heb je nog nooit in een echte stoomtrein gezeten? Vanuit Goes rijdt een op kolen gestookte trein naar Borsele.

En dan hebben we het nog niet eens over de toeristische trekker Zoutelande gehad; het dorp van BLØF en je vindt hier ook de hoogte duinen van Zeeland aan zee.