Groepsaccommodatie aan zee - optimaal genieten

De groepsaccommodaties aan zee op Recron.nl zijn door de unieke ligging een goede keuze voor een groepsvakantie. Naast faciliteiten bij het verblijf, zoals spel- en recreatiezalen, zijn het strand en de zee altijd dichtbij voor de leukste activiteiten tijdens een schoolkamp, werkweek of familievakantie. Kom genieten van zon, zee en strand in een groepshuis aan zee!

Met een groep verblijven aan de kust kan bij een Recron aangesloten bedrijf in een groepsaccommodatie zoals een vakantievilla of een groepsboerderij. Aan de kust vind je een mooie combinatie van ontspanning, avontuur en gezelligheid. Met voldoende slaapkamers en gemeenschappelijke ruimtes om samen te koken, te eten en als locatie voor activiteiten zijn onze verblijven heel geschikt voor kleine en grote groepen. Met een zeebries in je haren, de zon op je gezicht en een prachtig uitzicht over het water is dit een hele fijne plek om samen te zijn.

Groepsaccommodaties

Toon op kaart Toon op kaart

De Nederlandse kust staat bekend om zijn brede stranden, duinlandschappen en gezellige badplaatsen. Een groepsaccommodatie aan zee huren via Recron.nl is daarom een goede keuze voor een schoolkamp of uitje met een groep. Naast strandactiviteiten leent de omgeving zich heel goed voor het maken van wandel- en fietstochten. Langs de kust vind je verschillende havens en steden die de moeite waard zijn om te bezoeken, zoals:

  • Den Haag: de politieke hoofdstad met aangrenzend de badplaats Scheveningen
  • Rotterdam: bekend om zijn moderne architectuur en culturele scene
  • Leiden: niet helemaal aan de kust, maar wel vlakbij en bekend om zijn universiteit en rijke geschiedenis
  • Haarlem: dicht bij de kust en bekend om zijn historische binnenstad en musea
  • Alkmaar: met een traditionele kaasmarkt 
  • Delfzijl: in het noordoosten van Nederland met een haven die belangrijke rol speelt in de industriële sector

Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan een oerhollandse vuurtoren tijdens je verblijf in een groepshuis aan zee!

Ontdek activiteiten

Groepsaccommodaties aan zee - langs de Nederlandse kust

De dag beginnen met een ochtendwandeling langs het strand om de zonsopgang te bekijken of een ochtendduik in de zee? Tijdens een verblijf in een van de groepsaccommodaties aan zee kan dat gewoon. Voor wie zoekt naar sportieve activiteiten is er genoeg aanbod: van windsurfen en paddleboarding tot blokarten over het strand. Vanuit verschillende havens, zoals die in IJmuiden of Den Helder, kun je aan boord stappen van een visserskotter om een dag te gaan zeevissen. De groepshuizen op Recron.nl zijn te vinden van de Waddeneilanden tot Zeeland.

Meer weten over groepsaccommodaties in Nederland