Groepsaccommodatie met zwembad

De groepsaccommodaties van onze leden zijn meer dan alleen een plek om te verblijven met jouw gezelschap. Naast recreatiezalen en sportvelden hebben veel van onze locaties de beschikking over een zwembad of zwemgelegenheid in de buurt. Weer of geen weer; in het zwembad is het altijd feest!

De perfecte locatie voor een schoolkamp, teamuitje of ander groepsevenement is een groepsaccommodatie met zwembad. En die vind je op Recron.nl. Onze verblijven bieden een ideale locatie voor zowel kleine als grote groepen. Een groepshuis met zwembad is uitgerust met een volledig ingerichte keuken, comfortabele slaapruimtes en biedt voldoende ruimte voor spel en activiteit.

Groepsaccommodaties pagina 1 van 2

Toon op kaart Toon op kaart
Wis alle filters

Groepsaccommodaties met zwembad - voor familieweekend, schoolkamp of teambuilding

Onze groepslocaties zijn voorzien van alle gemakken en daardoor ideaal voor een schoolkamp, teambuildingweekend of weekend met een groep vrienden. Afhankelijk van de locatie vind je op Recron.nl verschillende verblijfsmogelijkheden. Van een groepsboerderij met een grote keuken, ruime slaapzalen, een gezellige gemeenschappelijke ruimte tot een familievilla in het groen met de luxe van thuis. Er is voldoende ruimte voor activiteiten. Van zwemmen tot een spannende dropping in het donker of een leerzaam bezoek aan een museum. Voor elk wat wils in een groepsaccommodatie met zwembad!

Grote vakantiehuizen met zwembad - in heel Nederland

De groepsaccommodaties met zwembad vind je door heel Nederland, waardoor er altijd een groepshuis met zwembad bij jou in de buurt is. Van een groot familiehuis tot een vakantiehuis voor groepen. Kom genieten van het water en de groene landschappen vanuit jouw groepsaccommodatie in Friesland of maak plannen voor culturele uitstapjes vanuit je vakantiehuis in Zuid-Holland. Ook als je de voorkeur geeft aan de bosrijke omgeving van een groepsverblijf in de Achterhoek of juist kiest voor een groepsaccommodatie aan zee, hebben wij een geschikte plek voor jouw groep. De aanwezigheid van een zwembad zorgt voor een extra mogelijkheid voor groepsactiviteiten en ontspanning tijdens een vakantie of kamp. Het is daarnaast een fijne uitvalsbasis voor als het weer even niet meezit voor een geplande buitenactiviteit. 

Meer weten over groepsaccommodaties in Nederland