Recron groepsaccommodaties in Limburg

Met de vrienden op stap, hoe leuk is dat. Maar dan popt de vraag op, waar ga je heen? Limburg natuurlijk. Een groepsaccommodatie in Limburg is een goede optie om met vrienden en vriendinnen te verblijven.

Vanuit een van de verblijven kan je de omgeving in gaan en allerlei leuke activiteiten ondernemen. Of dit nu in Noord of in Zuid-Limburg is, je gaat je absoluut vermaken in een groepsaccommodatie in Limburg.

Groepsaccommodaties

Toon op kaart Toon op kaart
Groepsaccommodaties in Limburg

Ga naar Noord-Limburg met de groep

In Noord-Limburg zijn een hoop opties voor groepsaccommodaties. Verschillende groepsgroottes zijn welkom. Zo zijn er accommodaties die aan de Duitse grens liggen, maar ook aan de Belgische. Zo kan je uitstapjes maken die in het binnenland zijn, maar je kan ook naar het buitenland. In Noord-Limburg kan je allerlei steden bezoeken. Denk eens aan Weert, Roermond of Venlo. Deze steden hebben allemaal hun eigen charme en activiteiten om te ondernemen. Zo kan je cultuur gaan snuiven in deze steden, genieten van leuke terrasjes en lekker eten in de restaurants. Ga je met de groep op pad voor sportieve uitjes? Dat kan ook in Noord-Limburg. Ga mountainbiken in de bossen, maar je kan ook gaan klimmen en klauteren in de klimbossen. Is het echt fantastisch weer? Ga lekker naar een recreatieplas en ga daar genieten van een verkoelende plons.

Ga naar Zuid-Limburg voor een groepsuitje

Vanuit Zuid-Limburg heb je verschrikkelijk veel opties. Zo kan je met de hele groep een dagje naar Maastricht gaan. Genieten van de stad en alles wat er te beleven valt. Je kan ook de geheel andere kant op. Dat is namelijk Heerlen. In Heerlen is er ook veel te beleven. Ga een terrasje pakken en lekker eten en drinken op een van de vele plekken. Je kan ook de bezienswaardigheden van Heerlen bezoeken. Denk eens aan de Sint Pancratius kerk. Niet geheel toevallig staat deze kerk midden in het centrum, dus je kan de rest van het centrum gelijk meepakken. Activiteiten? Dat kan ook. Er is een sneeuwhal voor als jullie gek zijn van wintersport, maar ook attractieparken voor in de zomer.

Het buitenland is niet ver weg vanuit Zuid-Limburg. Hebben jullie als groep een verblijf in Valkenburg of Maastricht? Dan sta je vanuit deze plekken binnen aanzienlijke tijd in de Belgische stad Luik. Een mooie middeleeuwse stad met genoeg om te zien en te doen. De moeite dus absoluut waard. Vanuit dezelfde plekken sta je ook in aanzienlijke tijd bij onze Oosterburen op de stoep. De net zo middeleeuwse stad Aken ligt namelijk tegen de Nederlandse grens en is dus ook snel te bereiken. In het bruisende stadshart vind je een hoop bezienswaardigheden, zoals de bekendste: de Dom van Aken. Hier is onder andere de graftombe van Karel de Grote, maar ook een schatkamer te beschouwen. Episch!