Groepsaccommodaties in Brabant

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Brabant voor jouw vriendengroep, schoolreisje, familie of vereniging? Voor iedere doelgroep is een vakantieverblijf voor groepen – klein of groot – te vinden.

Een groepsaccommodatie 20 personen of een groepsaccommodatie 30 personen is geen probleem. Zoek je eenvoud of luxe? Wil je zelf koken met de groep in de compleet ingerichte keuken of liever eten laten bezorgen door de cateraar. Het kan allemaal.

Groepsaccommodaties

Toon op kaart Toon op kaart
Groepsaccommodaties Brabant

Voor iedere groep een verblijf

De gezinshuizen en familiekamers zijn ideaal voor gezinnen met kinderen, terwijl het groepshotel uitkomst biedt voor grotere groepen die op zoek zijn naar een eenvoudige en betaalbare verblijfsaccommodatie. Samen genieten van de omgeving door het maken van een gezamenlijke fietstocht, e-scootertoer of wandeling. Of met z’n allen een dagje uit naar de Efteling in Kaatsheuvel, het ZooParc in Overloon, het preHistorisch Dorp in Eindhoven of shoppen in een van de mooie en gezellige Brabantse steden.

Bij de kindvriendelijke groepsaccommodaties kun je spelen in de speeltuin, dieren aaien en helpen voeren, ponyrijden en een rondje maken met de huifkartocht.

Voor minder validen zijn er in Brabant geschikte groepsonderkomens te vinden, waarbij gezelligheid en saamhorigheid hoog in het vaandel staat. In de groepsaccommodaties Brabant kun je ook altijd kiezen voor indoor gezelschapsspelletjes waarvoor je je niet veel hoeft te verplaatsen. Vaak biedt de dierenweide ook uitkomst voor een buitenmoment of ommetje.

Activiteiten voor ieder wat wils

Wil je actief en/of sportief bezig zijn met jouw vriendengroep of schoolklas? Dan is er een ruime keuze aan outdooractiviteiten in de prachtige Brabantse natuurlijke omgeving. In de buurt van de bossen en het Nationaal Park Loonse en Drunense duinen. De recreatieplassen bieden wateractiviteiten. In de klimbossen kun je tussen de boomtoppen omhoog klimmen en genieten van het uitzicht.

Een groepsaccommodatie als vergaderlocatie

Wist je dat je bij veel groepsaccommodaties kunt vergaderen met jouw bedrijf of groep? De vergaderlocaties zijn dan ook voorzien van moderne audiovisuele middelen. Voor koffie/thee met een Brabantse lekkernij kan worden gezorgd evenals een maaltijd. En tussendoor kun je je hoofd leegmaken en de benen strekken door een wandeling te maken in de naastgelegen natuur en de vele wandelpaden die Brabant biedt. 

Voor elke doelgroep en elke wens vind je een geschikte groepsaccommodatie Nederland.