Recron groepsaccommodaties in Zeeland

Ga je met de groep op stap? Waar moet je heen? Een groepsaccommodatie in Zeeland natuurlijk. De zuidelijke provincie biedt je een hoop mogelijkheden om een leuke tijd te hebben met de hele groep.

De stranden, de steden en dorpjes en de mooie natuur in het binnenland. De grootste steden Middelburg, Vlissingen en Terneuzen maken dat je er ook in andere seizoenen heen kan gaan dan alleen de zomer.

Groepsaccommodaties

Toon op kaart Toon op kaart
Groepsaccommodaties in Zeeland

Ga naar Zeeland met de familie

Zeeland is een prachtige provincie in Nederland, bekend om zijn mooie natuur en brede stranden. De ideale plek voor een ontspannen vakantie met vrienden of familie. Wij bieden ruime en comfortabele verblijven voor groepen van alle formaten. De groepsaccommodaties zijn voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Zo zijn er ruime en moderne keukens met alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. Ook zijn er comfortabele woonkamers met televisies en gratis wifi. Daarnaast worden ook buitenfaciliteiten aangeboden, zoals een verwarmd zwembad, een sauna en een barbecueplaats. Zo kan je heerlijk ontspannen na een dag op het strand of een wandeling door de prachtige natuur van Zeeland. 

Er is genoeg te doen in Zeeland

De groepsaccommodaties zijn ook dicht bij veel leuke bezienswaardigheden en activiteiten in Zeeland. Zo kunt u bijvoorbeeld naar het Deltapark Neeltje Jans, een dagje naar het eiland Tholen of een boottocht maken door de Westerschelde. De prachtige natuur en de vele recreatiemogelijkheden in Zeeland maken het een ideale bestemming voor een groepsuitje. Ga bijvoorbeeld samen op fiets- of wandeltocht, bezoek de vele musea of geniet van de mooie stranden en zee. Wil je juist wat meer steden gaan bezoeken? Denk dan absoluut is aan Middelburg. Middelburg is een mooie stad met een hoop bezienswaardigheden die het bezoeken waard zijn. Mocht je Middelburg al kennen, dan heb je altijd Vlissingen of Goes nog om te bezoeken. In Vlissingen vind je een aantrekkelijk stadscentrum met leuke winkels en restaurantjes, maar ook de werf van een Nederlandse superjachtbouwer. Hier kan je dus de een van de grootste superjachten van de wereld spotten als je geluk hebt. In Goes vind je ook een gemoedelijk en gezellig stadscentrum. Dit vind je bijvoorbeeld op de Grote Markt. Aan de kust vind je ook allemaal gezellige dorpjes. De bekendste? Zoutelande natuurlijk. Ga dus vooral met de hele groep lekker naar het strand en geniet van het mooie zomerweer.