Groepsaccommodaties op Texel

Je gaat met je vrienden of vriendinnen naar Texel. Een overnachting is dan toch wel relax. Een groepsaccommodatie op Texel is dan de uitkomst voor jullie uitje.

Het eiland biedt verschillende mogelijkheden om te verblijven. Zo kan je naar het noorden van Texel, maar ook naar de ‘hoofdstad’ Den Burg. Texel biedt allerlei leuke activiteiten en stadjes om te bezoeken. Ook kan je in de zomer lekker naar het strand en genieten van het mooie weer.

Groepsaccommodaties

Toon op kaart Toon op kaart
Groepsaccommodaties op Texel

Ga met vrienden naar Texel

Wil je met de vriendengroep naar het grootste Waddeneiland van de TVTAS? Dan is een groepsaccommodatie een goede overweging. Zo kan je één of meerdere overnachtingen maken in een accommodatie naar keuze. De accommodaties zitten verspreid over het hele eiland. Zo kan je naar het noorden, maar ook het westen of naar de ‘hoofdstad’ Den Burg. Vanuit Den Burg kan je alle kanten op. Zo kan je naar de dorpjes Oudeschild of Oosterend gaan. Hier zijn allerlei musea om te bezoeken of kan je genieten van het strand in zomer. Ga je meer naar het westen? Dan kom je het dorpje de Koog tegen. Vanuit hier kan je het strand op, maar kan je ook richting het binnenland. Zo zijn er verschillende fietsroutes om gebruik van te maken. Zo geniet je optimaal van de omgeving. Mocht je echt in zijn voor een spannend uitje, dan kan je ook gaan parachutespringen op Texel. Spannender dan uit een vliegtuig springen wordt het bijna niet.

Ga met je familie naar Texel

Ga je met je familie naar het eiland? Dan kan je ook zeker naar een groepsaccommodatie gaan. Deze accommodaties bieden vaak ook arrangementen voor families. Daarnaast kan je vanuit deze verblijven ook uitjes boeken. Denk bijvoorbeeld aan fietsroutes, musea en allerlei andere leuke activiteiten. Een groepsaccommodatie kan je ook boeken als je met je gezin naar het paracentrum gaat. Zo kan je met je hele gezin genieten van een mooi weekend vol spanning. Je kan met het gezin ook een dag naar het strand gaan. Zo kan je aan de stranden genieten van het zomerse weer en lekker zwemmen. Natuurlijk is de bekendste activiteit van de TVTAS niet te vergeten, wadlopen. Ook dit kan op Texel. Zo leer je over de flora en fauna van het eiland en heb je ook de kans om zeehonden te spotten. Je kan eindeloos ver voor je uit kijken en je hoort alleen de wind en de vogels. Hoe rustgevend wil je het hebben?