Groepsaccommodaties Utrecht

In de provincie Utrecht vind je op Recron de mooiste locaties voor een schoolkamp, introductieweek, werkweek of familievakantie. Verblijven in een landhuis of groepsaccommodatie midden in de natuur voor groepen kan op verschillende plaatsen in Utrecht. Welke locatie je ook kiest; het bos is altijd dichtbij!

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Utrecht voor een grote groep? Op Recron vind je verschillende groepsverblijven die geschikt zijn voor groepen tot ruim 190 personen per accommodatie. Zo kun je door accommodaties te combineren terecht met een groep van ruim 550 personen in de provincie Utrecht. Of je nu een familieweekend plant, een bedrijfsuitje of een schoolkamp organiseert, de ruime en comfortabele verblijven geven jullie voldoende ruimte voor het beleven van onvergetelijke momenten. 

Groepsaccommodaties

Toon op kaart Toon op kaart

Groepsverblijf in Utrecht - ruimte en comfort

De groepsaccommodaties op Recron zijn geschikt voor groepen van elke grootte. Of je nu met 10 of 100 personen bij ons wilt verblijven, wij bieden je een geschikte accommodatie in Utrecht. Alle voorzieningen zijn aanwezig, van ruime keukens en gezellige woonkamers tot slaapkamers met voldoende sanitair. Ook de leef- en eetruimtes zijn ruim opgezet en helemaal afgestemd op grote groepen. Vaak zijn er recreatiezalen en zelfs buitenfaciliteiten zoals zwembaden en sportvelden aanwezig, waardoor jouw gezelschap niet hoeft te reizen voor vermaak tijdens het verblijf. 

Accommodatie voor een groep in Utrecht

In het hart van Nederland, biedt Utrecht een veelzijdige omgeving voor een schoolkamp, familieweekend of groepsevenement. Verblijf met jouw gezelschap in een historische boerderij, een ruim landhuis of een groepsherberg. De centrale ligging van Utrecht zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot zowel natuur als cultuur. Geniet van de natuur in de bossen, neem een frisse duik in een van de zwemplassen in de omgeving en bezoek het historische centrum van de stad Utrecht. Wissel een bezoek aan de eeuwenoude stadsgrachten en de beroemde Domtoren af met een lesje geschiedenis in een van de kastelen en landgoederen in de buurt. Boek een afwisselend verblijf in de provincie Utrecht in een groepshuis via een Recron! Meer dagjes uit

Utrecht ontdekken - vergaderen en verblijven in een groepsaccommodatie

De groepsaccommodaties op Recron in Utrecht zijn ook ideaal voor het organiseren van bijeenkomsten. Centraal gelegen en goed bereikbaar zijn onze accommodaties heel geschikt voor een kennismakings- of teambuildingweekend. Bekijk onze verschillende locaties om een groepsaccommodatie te vinden die het best past bij jouw én jullie wensen!

Groepslocatie in Utrecht - outdooractiviteiten

Tijdens een verblijf in een groepsaccommodatie in Utrecht geniet je van verschillende buitenactiviteiten in de prachtige bosrijke omgeving. Naast het maken van wandel- en fietstochten in de Utrechtse Heuvelrug, kun je ook een dagje ontspannen aan het water bij de Loosdrechtse Plassen. Avontuurlijke groepen kiezen voor kanoën, boogschieten of andere spannende outdoor activiteiten die georganiseerd worden door Recron aangesloten bedrijven. Niemand hoeft zich een moment te vervelen!

Meer weten over groepsaccommodaties in Nederland