Recron groepsaccommodatie in Gelderland

Jij bent verantwoordelijk voor het volgende uitje met je vrienden- of vriendinnengroep. Je wil met de groep graag naar Gelderland. Wat je moet je doen? Waar kan je heen? Gaan we actieve uitjes plannen of wil je cultuur snuiven? De belangrijkste vraag is dan nog steeds, waar verblijven we?

Er zijn tal van groepsaccommodaties in Gelderland om jullie volgende uitje tot een succes te maken. Zo kan je met zowel grote als kleinere groepen terecht in deze natuurrijke provincie.

Groepsaccommodaties

Toon op kaart Toon op kaart
Groepsaccommodatie in Gelderland

Verschillende groepsaccommodaties in Gelderland

Een groepsaccommodatie in Gelderland is de perfecte plek voor een geslaagd groepsuitje. Deze accommodaties zijn geschikt voor groepen van verschillende maten, van kleine tot groot. Zo bieden wij bijvoorbeeld ruime appartementen voor groepen tot 12 personen, maar ook grote vakantiehuizen voor gezelschappen tot 50 personen. Daarnaast worden ook tal van faciliteiten en activiteiten voor groepen aangeboden, zoals een overdekt zwembad, een sportveld en een recreatieruimte. Kortom, een groepsaccommodatie in Gelderland biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagd groepsuitje met een overnachting!

Plan actieve uitjes in Gelderland

Een groepsaccommodatie in Gelderland biedt toegang tot tal van sportieve activiteiten in de omgeving. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van het uitgestrekte wandel- en fietsnetwerk op Nationaal Park de Hoge Veluwe, of een bezoek brengen aan het recreatiegebied de Posbank voor een mooie mountainbikeroute. Ook kunt u genieten van diverse watersporten op het Veluwemeer, zoals zeilen, suppen en kanoën. Verder zijn er ook diverse golfbanen en tennisclubs in de omgeving waar u kunt genieten van deze sporten. 

Plan culturele uitjes in Gelderland

Vanuit jullie groepsaccommodatie in Gelderland zijn er verschillende mogelijkheden voor culturele activiteiten in de omgeving. Zo kan je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Kröller-Muller Museum, gelegen in het prachtige Nationaal Park de Hoge Veluwe. Dit museum biedt een unieke collectie van werken van Vincent van Gogh en andere kunstenaars. Ook het Paleis Het Loo, in de stad Apeldoorn, is een bezoek waard. Dit indrukwekkende paleis biedt een unieke inkijk in de geschiedenis van de Nederlandse koninklijke familie. Verder zijn er ook diverse theaters in de omgeving waar je kan genieten van culturele voorstellingen en optredens.

Ga met de groep de Gelderse Natuur in

Als je een groepsaccommodatie in Gelderland boekt, heb je de unieke kans om te genieten van de prachtige natuur. Zo kan je vanuit de accommodatie het Nationaal Park de Hoge Veluwe bezoeken, waar je kunt genieten van talloze wildsoorten. Zo kun je bijvoorbeeld herten, reeën, wilde zwijnen en zelfs wilde paarden spotten tijdens een wandeling door het park. Ook zijn er diverse uitkijkpunten en observatiehutten in het park waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht over de omgeving. Vanuit Staatsbosbeheer worden ook rondleidingen voor groepen verzorgd. Hier kom je met de groep op plekken waar je anders niet mag komen. De kans om wild te spotten is hier ook aanzienlijk groter.