Groepsaccommodatie Zuid Holland - met recreatieruimte

In Zuid-Holland vind je op Recron verschillende groepsaccommodaties voor een afwisselende vakantie. Van familievilla’s tot groepsverblijven met recreatieruimte. De provincie heeft niet alleen culturele en historische bezienswaardigheden te bieden, maar ook prachtige natuur. Wissel tijdens je verblijf een bezoek aan de hoofdstad Den Haag af met een wandeling door de duinen en langs het strand.

Voor grotere groepen zoals schoolklassen boek je via Recron in Zuid-Holland verschillende groepsaccommodaties verspreid over de hele provincie. Ruim opgezette kamphuizen met slaapplekken tot ruim 60 bedden, nette sanitaire voorzieningen en voldoende buiten- en binnenruimte voor activiteiten. Goed geregeld dus! Afhankelijk van de gekozen locatie worden er 3 maaltijden per dag verzorgd en kan er ook een BBQ gepland worden tijdens je verblijf.

Groepsaccommodaties

Toon op kaart Toon op kaart

Groepsaccommodaties Zuid Holland

Met de hele familie er tussenuit in een groepshuis? In Zuid Holland vind je kindvriendelijke familievilla’s met ruimte tot 14 personen. Luxe ingericht, met voldoende sanitair, een ruime keuken en voorzien van alle gemakken, net als thuis. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van iets kleinere vakantiehuizen op dezelfde locatie en met hetzelfde comfort en luxe. Op het park is van alles aanwezig, te beleven en te ondernemen voor een geslaagd verblijf. Van beachvolleybal tot animatie en van lasergamen tot een broodservice. Zo wordt het vieren van je jubileum of familieweekend een feest voor iedereen, van jong tot oud!

Zuid Holland ontdekken vanuit je groepsaccommodatie

Ontdek de mix van cultuur en natuur in Zuid-Holland tijdens een dagje uit vanuit de comfortabele groepsaccommodaties. Begin in Den Haag met beroemde musea zoals het Mauritshuis, het Escher Museum en het Binnenhof. In Rotterdam vind je zowel moderne architectuur -zoals de beroemde kubuswoningen- als historische gebouwen. Leiden, de oudste universiteitsstad van Nederland, maakt iedere cultuurliefhebber blij met zijn oude vestingmuren en levendige centrum. Buiten de steden wachten de Kagerplassen en het Groene Hart. Hier kunnen liefhebbers van watersporten, wandelen en natuur volledig hun hart ophalen.

Lees meer over onze groepsaccommodaties in Nederland