Groepsaccommodaties Achterhoek - voor groepen

In het oosten van Nederland ligt De Achterhoek. De rustige, natuurrijke omgeving nodigt uit tot ontspanning en activiteit, ideaal voor groepen die tijd samen willen doorbrengen. Maak een keuze uit het aanbod groepsaccommodaties bij Recron en ontdek de Achterhoek als ideale bestemming voor een schoolreis, teamevent of familiebijeenkomst.

De groepsaccommodaties in de Achterhoek variëren van een herberg tot een outdoorcentrum en van een villa tot een tent in een tipidorp. De grootste groepsaccommodatie is geschikt voor een gezelschap tot wel 145 personen. Veel van deze locaties liggen midden in de natuur, waardoor sportieve activiteiten altijd dichtbij zijn. Met ruime faciliteiten die zijn ingericht voor grotere groepen, ervaar je het comfort van thuis, of misschien zelfs nog een tikkeltje beter. Bereid een heerlijke maaltijd in de professionele keuken terwijl de rest van het gezelschap gezellig een spelletje speelt in de gezamenlijke woonkamer. En wie heeft vandaag corvee voor de afwas? Maak samen nieuwe herinneringen in de Achterhoek.

Groepsaccommodaties

Toon op kaart Toon op kaart

Groepsaccommodatie Achterhoek - groepshuis in het oosten

De rustige, natuurrijke omgeving nodigt uit tot zowel ontspanning als actieve bezigheden, ideaal voor groepen die tijd samen willen doorbrengen. De Achterhoek staat bekend om de gastvrije inwoners en langzame levensritme, een fijne plek om te onthaasten en te genieten dus! Maar deze provincie is ook een paradijs voor liefhebbers van buitenactiviteiten. Zo is er een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden en zijn de Berkel en de Oude IJssel ideaal voor een dagje kanoën of varen. Ontdek zelf de Achterhoek vanuit een groepaccommodatie via Recron!

Logeren met een groep in de Achterhoek

In de Achterhoek zijn vele kastelen en landgoederen te vinden, zoals Kasteel Huis Bergh, een van de grootste kastelen van Nederland. Met steden als Doesburg, Zutphen en Deventer, waar je kunt genieten van oude architectuur, musea en gezellige marktpleinen is het heerlijk verblijven in het oosten van Nederland. Maak een mooie fietstocht langs de bezienswaardigheden en sluit de dag af met een gezellig kampvuur bij de groepsaccommodatie. Nog een potje tafeltennis en dan is het tijd om de slaapzalen op te zoeken, want morgen is er weer een dag!

Meer weten over groepsaccommodaties in Nederland